Sant Jordi a l’estiu

Ja tenim a punt els nous tallers de Sant Jordi, uns tallers adaptats a la situació actual per a que els mes petits puguin gaudir d’una jornada lúdica i segura al mateix temps.

Fent clic AQUí podreu consultar els tallers que em preparat per aquesta diada tant especial.

I si teniu dubtes o voleu mes informació podeu contactar amb nosaltres via whatsapp fent click AQUí, enviant missatge / trucant al telf 616093693.

Casals d’estiu’20 “L’EXPEDICIÓ”

Un any mes arriben les vacances d’estiu i amb elles els Casals d’estiu 2.020. Uns casals mes importants que mai, degut al la situació viscuda durant aquest curs. Aquest any els casals tenen unes mesures que també son atípiques però intentem que els infants no ho visquin com una cosa negativa, sinó que ho intentem integrar dins del mateix casal. Aquest any tota la història va d’un grup d’exploradors, descobrirem el terme, animals, indrets, sons i fins i tot tindrem vistes molt inesperades follets, àguiles i qui sap quines sorpreses mes.

Esperem que, tot i la situació actual, els infants s’ho passin d’allò mes bé jugant a les places, parcs i carrers del poble.

Som’hi!!!

Si voleu vuere algunes fotos del casal, podeu anar al nostre Facebook i Instagram

JA TENIM BLOG!

ESTEM D’INAUGURACIÓ.

Bones tardes!!

Sabem que aquest serà el millor suport  per mostrar-vos totes les activitats que duem a terme i també un bon mitjà per què ens expliqueu les vostres experiències amb nosaltres, comentaris o qualsevol cosa que vulgueu compartir amb aquesta gran comunitat que és internet.

Salut i cuideu-vos molt!

Continúa leyendo JA TENIM BLOG!